Olen Pitkäsen Tuure, 26-vuotias sosiologian opiskelija Tampereelta. Tein tämän blogin lähinnä matkapäiväkirjaksi Intian-reissuni ajalta 10.7. - 22.12.2006. Sähköpostiosoitteeni on tuure.pitkanen@uta.fi

6.7.06

Muutama päivä lähtöön. Alan olla jo suhteellisen innoissani. Kahdeksan immuniteetti-injektion, alivuokralaisen hankkimisen ja viisumibyrokratiasta kunnialla selviämisen jälkeen alkaa kaikki olla valmista. Tarkoituksena on siis mennä Jamia Millia Islamia -yliopiston kasvatustieteiden laitokselle New Delhiin tekemään harjoittelua. Viisumikutsussa luki, että toimenkuva on "laitoksen kotisivujen kehittäminen ja auttaminen tietotekniikan soveltamisessa opettajainkoulutukseen". Vielä ei ole tietoa, mikä viikottainen työaika tulee olemaan. Harjoittelu on palkatonta. Jos saan asiani järjestettyä niin voin jossain välissä käväistä keräämässä aineistoa gradua varten.

Kone lähtee maanantaiaamuna 10.7. kahdeksalta aamulla ja perillä olen sikäläistä aikaa puolenyön jälkeen. Varmasti aika rapea olo perillä lentokentällä. Sieltä yritän selvitä saman tien hostelliin. Matkaoppaassa sanottiin, että kenttä kuhisee huijareita, jotka kärkkyvät rättiväsyneitä turisteja. Oikeastaan melkein harmittaa, että hommasin tuon Lonely Planetin opuksen. Kerää vain turhaa matkajännitystä.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tervetuloa Intiaan :) Onnea ja ennen kaikkea avointa mielta reissuun!

08 heinäkuuta, 2006 11:26

 

Lähetä kommentti

<< Home