Olen Pitkäsen Tuure, 26-vuotias sosiologian opiskelija Tampereelta. Tein tämän blogin lähinnä matkapäiväkirjaksi Intian-reissuni ajalta 10.7. - 22.12.2006. Sähköpostiosoitteeni on tuure.pitkanen@uta.fi

11.7.06

No niin! Tassa sita hikoillaan nettikahvilassa. Skandimerkit puuttuu tasta viestista koska ei annettu kayttaa omaa tietokonetta. Noh, valiako silla.

Kone saapui Delhiin keskiyolla. Lennot menivat suht sujuvasti ja reissu Wienista tanne kesti loppujen lopuksi vain kuusi tuntia. Erikoisuutena lennon aikana naytettiin aito Bollywood-leffa! Sanotaanko, etta ainakin tuon naytteen perusteella paikallisille markkinoille tehdyt intialaiselokuvat vaatisivat hieman tietoista totuttelua. Matkatavarat tulivat ihan asiallisesti samassa kyydissa, vaikka olin varautunut niitakin odottelemaan. Tarkoituksenani oli heti kentalta paastya antaa sellainen mielikuva -mahdollisten huijareiden varalta- etta onhan tama paikka jo kuule nahty ja koluttu. Suunnitelma meni perseelleen kuitenkin jo siina vaiheessa kun yritin kovasti nousta taksiin kuskin puolelta.

Matka pirssilla hostellille kesti varmaankin tunnin. Auton ikkunasta kuikuillessa tajusi todella, etta on sellaisessa paikassa, jollaista ei ole ennen nahnyt tai kokenut. Teilla pyorii kulkukoiria ja paikalliset ihmisetkin makailivat siella sun taalla. Hostellin lahella huomasin, kun lauma lehmia soi roskia kadulla. Minulla kavi ilmeisesti hyva tuuri taksikuskin suhteen. Reissu oli etukateen maksettu lentokentan toimistoon, joten tallaisissa tapauksissa kuski voi joskus jattaa reissumiehen puolimatkassa kyydista ja vaittaa, etta perilla ollaan. Meikalaisen suhari kuitenkin kyseli paikallisilta, missa hostelli oli ja toi niin lahelle kuin auton sai.

Olin tehnyt huonevarauksen hieman epaselvasti, joten minun piti viettaa nyt ainakin ensimmainen yo ainoassa vapaassa, hostellin kalleimmassa super deluxe -huoneessa. Toisaalta se kavi hyvin ikaan kuin pehmeana laskuna, eika ollut suomalaiselle kukkarolle mikaan hilliton repaisy. Hostelli sijaitsee alueella, jossa on paljon tiibetilaisia, eli ulkona on varmasti mielenkiintoiset nakymat kunhan lahden sinne hortoilemaan. Asunnonkin etsinta pitaa aloittaa pikimmiten.

Mutta yhteenvetona siis: tama ei ollut ollenkaan hankala alku talle keikalle.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kiva kuulla kuulumisia, nyt vain odotellaan niitä ensimmäisiä kommelluksia... ;)

11 heinäkuuta, 2006 14:23

 

Lähetä kommentti

<< Home