Olen Pitkäsen Tuure, 26-vuotias sosiologian opiskelija Tampereelta. Tein tämän blogin lähinnä matkapäiväkirjaksi Intian-reissuni ajalta 10.7. - 22.12.2006. Sähköpostiosoitteeni on tuure.pitkanen@uta.fi

19.10.06

Tänään lähden Goalle. Ehkä paikka on jo kilseinen mutta tapaan siellä kavereita, jotka häipyivät Delhistä yli kuukausi sitten jatkamaan harjoittelua Intian keskiosassa.

Muutenkin pääkaupungista on kiva päästä pois. Tänä viikonloppuna on Diwali, eli intialainen uudenvuodenjuhla. Ilotulitteiden myynti aloitettiin hyvissä ajoin ja parin viime viikon aikana on välillä jytissyt kaduilla kuin Sierra Leonessa. Juhlan huipentuessa pauke ja ruudinkatku kaduilla on kuulemma aika huomattava. Parempi olla siis silloin rannan tuntumassa. Matkaraportti löytyy sitten tästä blogista ensi viikolla. Hyvää Diwalia vaan kaikille.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ihan kiva kokea intialaisia festivaaleja, mutta kuten hyva ystavamme Claire sanoi: "When Divali hits the town, get the hell out!". Pauke on aika ikavaa kuunneltavaa, varsinkin kun melu on about 10 kertaa kovempi kuin suomalaisissa uudenvuodenjuhlintavalineissa ja varovaisuussaannot loistavat poissaolollaan.

Mieluummin olisi Goalla, mutta kateelliseksi ei pida rupeaman. Mutta sen voin sanoa, etta kiroan firman lomapolitiikan ja kommunikoinnin (asiasta kuin asiasta) jonnekin helvetin syovereihin niin syvalle, etta sielta ei ole mahdollista enaa reinkarnoitua.

Toivotan hyvaa reissua. Kerro Tiinalle terveisia.

20 lokakuuta, 2006 10:19

 

Lähetä kommentti

<< Home