Olen Pitkäsen Tuure, 26-vuotias sosiologian opiskelija Tampereelta. Tein tämän blogin lähinnä matkapäiväkirjaksi Intian-reissuni ajalta 10.7. - 22.12.2006. Sähköpostiosoitteeni on tuure.pitkanen@uta.fi

7.9.06

Pikku tarina tähän väliin. Tässä eräänä iltana kämppäkaveri Phuntsok ja hänen serkkunsa Ola toivat asuntoomme kaksi kappaletta tyttöjä iltaa istumaan. Pojat selostivat jälkeenpäin, miten he tapasivat sinä iltana baarissa. Mimmit olivat istuneet viereisessä pöydässä. Phuntsok ja Ola pitivät heitä kiinnostavan näköisinä mutta eivät kehdanneet suoraan jutella näille nuorille naisille. Kun tytöt siirtyivät ennen pitkää baarin alakertaan, jätkät kirjoittivat heille lapun, jossa he selittivät, että he mielellään keskustelisivat tyttöjen kanssa ja pyysivät heitä tulemaan takaisin yläkertaan. Pojat ojensivat tarjoilijalle lapun sekä kymmenen rupian setelin (alle 20 senttiä) vaivanpalkaksi.

Pienen odottelun jälkeen mimmit tulivat takaisin ylös mutta he olivatkin raivoissaan. Joko arvaatte, mitä tapahtui? Tarjoilija oli antanut heille viestin ja setelin. "Miksi te oikein meitä luulette?". Selittelyn paikka. Voi olla, että joku ei saanut sinä iltana kovinkaan suurta tippiä.