Olen Pitkäsen Tuure, 26-vuotias sosiologian opiskelija Tampereelta. Tein tämän blogin lähinnä matkapäiväkirjaksi Intian-reissuni ajalta 10.7. - 22.12.2006. Sähköpostiosoitteeni on tuure.pitkanen@uta.fi

23.7.06

Eilen illalla kuulin, että yksi amerikkalaistyttö oli saanut Delhistä ja Intiasta tarpeekseen kahden viikon jälkeen ja pakannut kamansa. Harmittaa aina kun kuulee jonkun antaneen periksi kulttuurishokille. Kyseisen harjoittelijan piti kaiken lisäksi olla täällä vain pari kuukautta. Maitojunaan nouseminen on todella karkea virhe. Itse pääsin alkukankeuden yli jo viime viikolla ja tässä vaiheessa ei ole mitään intressiä palata etuajassa.

Tänään käyn tiibetiläisten kanssa kiinteistövälittäjän toimistolla. Nyt näyttää siltä, että lyömme tuohta tiskiin ja muutamme vihdoin samaan kämppään. Vuokra oli jo sellaisenaan mielestäni älyttömän pieni mutta pojat ovat patistaneet minua tinkimään vielä kaiken mahdollisen pois takuuvuokrasta ja välityspalkkioista. Yllätyksekseni vaatimukset menivät läpi. Tässä maassa mistään ei makseta ensimmäiseksi tarjottua hintaa.