Olen Pitkäsen Tuure, 26-vuotias sosiologian opiskelija Tampereelta. Tein tämän blogin lähinnä matkapäiväkirjaksi Intian-reissuni ajalta 10.7. - 22.12.2006. Sähköpostiosoitteeni on tuure.pitkanen@uta.fi

22.7.06

Ensimmäinen käynti yökerhossa. Kävin eilen alkuillasta ensin syömässä tyttöporukan kanssa. He olivat kaikki äskettäin maahan tulleita harjoittelijoita. Ennen pitkää paikalle saapui vielä kiinalainen tyttö nuoren intialaisen mieskollegansa kanssa. Äijä oli puhelias ja iloisen oloinen mutta onnistui hyvin pian ryvettämään antamansa ensivaikutelman. Kun paikalla oleva turkkilaistyttö esittäytyi ja vastasi myöntävästi kysymykseen siitä, oliko hän muslimi, intialaishemmon reaktio oli suorasukainen: ”Terroristi! Heheeeee! Vitsi vitsi”. Miehestä huomasi myös senkin, että hän osasi todellakin puhua kauniimmalle sukupuolelle. Meidän piti näet päättää, ketkä kaikki laitetaan istumaan samaan ahtaaseen autoriksaan baarireissua varten. ”Ketkäs teistä tytöistä on hoikkia? Sinä, sinä....sinä”. Kun lähdimme matkaan, mimmit päivittelivät koko reissun ajan herran tahdittomuutta. New Yorkista kotoisin oleva Tameka avautui siitä, että miekkosella oli kaiken lisäksi jalassa ”käsittämättömän tiukat housut”. Yritin saada tyttöjä antamaan jampalle vielä mahdollisuuden kulttuurirelativismin nimissä, jolloin Tameka huomautti, että loppujen lopuksi tuo tyyppi olisi täysi persreikä millä mantereella vaan.

Pamautimme siis kulkupeleillä klubille, joka oli jemmattu pöyristyttävän hienon viiden tähden hotellin alakertaan, niin kuin ilmeisesti moni yökerho tässä kaupungissa. Musiikki oli täsmälleen samaa, mitä odottaisi Sedu Koskisen paikoissa. Juomat tarjoiltiin pöytään. Sisäänpääsystä ei tarvinnut maksaa mutta hinnat sisällä eivät kalvenneet yhtään suomalaisten rinnalla. Tulipahan paikka nähtyä. Päätin kuitenkin, että budjetti huomioon ottaen minun kannattaa etsiä vaihtoehtoisia harrastuksia Delhistä.