Olen Pitkäsen Tuure, 26-vuotias sosiologian opiskelija Tampereelta. Tein tämän blogin lähinnä matkapäiväkirjaksi Intian-reissuni ajalta 10.7. - 22.12.2006. Sähköpostiosoitteeni on tuure.pitkanen@uta.fi

1.8.06

Kone toimii! Nettiyhteys myös. Huoltopisteen väestä ei ollut apua mutta eivätpä he paljon mitään laskuttaneetkaan. Sainkin korjattua kannettavani itse ja nyt minulla on vihdoin ja viimein piuha viritettynä ulkomaailmaan. Tiedoksi muuten se, että Messengeristä minut löytää osoitteella tuureisweird@hotmail.com Skype-tunnukseni on supertuure

Tänään pyörähdin yliopistolla tapaamisessa professorin kanssa. Huomasin, että matkaa kämpältä kertyy kokonaista kymmenen kilometriä. Autoriksakyyti mennessä oli suhteellisen mukava mutta palatessa bussireissu aiheutti ainakin yhden huokauksen. Kuuma dösä oli tietenkin pullollaan viiksivalluja ja vaikka pääsin istumaan auton takaosaan, oli hankalaa seurata minne bussi meni, koska jonkun herrasmiehen kankku peitti näkökenttäni melko pätevästi. Todennäköisesti tulen kuitenkin suosimaan tätä julkista kulkuneuvoa, koska se on kerta kaikkiaan edullinen.

Bussissa näkee myös selvästi sen, miten miehet ovat täällä tottuneita olemaan fyysisessä kontaktissa toisiin miehiin. "Sillai" kahdestaan olevat miehet ovat tietenkin yhteiskunnan hylkiöitä mutta muunlainen koskettelu on aivan hyväksyttävää. Miehet saattavat nojailla vienosti toisiinsa ja usein näkee myös nuoria herroja kirmaamassa kadulla käsi kädessä. Queensin-tyttö kommentoikin, että "these guys go out of their way to be gay".

Intiassa on myös transvestiitteja, joilla on oma tapansa elää seksuaalinormien puitteissa. Osa heistä on syntynyt aseksuaaleina, eli ihmisinä, joilla on molemmat sukupuolielimet. Jotkut miehet taas antavat kastroida itsensä. Nämä molemmat ryhmät elävät ikään kuin naisina, jolloin he välttyvät omalla tavallaan homoseksuaalisuuden stigmalta. Transvestiitteja kutsutaan joskus esiintymään häihin, koska heidän uskotaan tuovan avioparille onnea. Kämppäkaverini kertoi, että jos transvestiitti kinuaa kadulla rahaa, kaikki antavat jotain, koska kieltäytymisen uskotaan johtavan armottomaan kiroukseen. Kuulemma erityisen pahaa onnea tuottaa se, jos kitupiikkiin suuttunut rahanpyytäjä vilauttaakin hänelle hameen alta intiimejä osiaan.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Jep, miehet ovat hyvin tuttavallisia toisilleen. Kädesta pitäminen on tavallista toimistollakin, olen huomannut. Muistaakseni olin tästa asiasta lukenut ennen tänne tuloa, joten en ollut siitä hämmentynyt.

09 elokuuta, 2006 00:48

 

Lähetä kommentti

<< Home